Motsols.

Jag är inte särskilt ledsen att det börjar bli sommar.

Och att jobba dagar, kvällar och helger känns betydligt mer överkomligt när man då och då får äran att uppleva sådana här tillfällen.

Sådana som innehåller solsken, löjligt god mat och finast tänkbara sällskap.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Motsols.

 1. H skriver:

  Dina krönikor känns ungefär som att någons hand griper tag om mitt hjärta och bara vrider om, sådär en sjutton varv. Det blir som en smäll på käften, att läsa alla sanningar du skriver om anorexi. Jag är så trött på alla som ”gullar” och vill vara till lags – det hjälper inte ett dugg. Skönt att någon äntligen tar upp det här ämnet och belyser det från dess sanna, kalla, skitsida rent ut sagt. Tack!

  • Annika skriver:

   Åh. Tusen tack. Jag tycker helt enkelt att ämnet är för viktigt – och för farligt – för att inte tas på allvar. Så otroligt fint att höra att du får ut något av det jag skriver. TACK.

 2. H skriver:

  Är övertygad om att vi är många som tar till oss dina ord. Själv blir jag än mer överväldigad, varm och glad här där jag sitter sömnlös, av att du dessutom tar dig tid att svara på min kommentar. ”Keep up the good work” är vansinnigt kliché, men det är väl ganska precis det jag tycker att du ska göra! God natt.

 3. Lina skriver:

  Åh vad mysigt med sol! Är uppe i Lappland hos min mor och det är bara dåligt väder, mulet och halvkallt. Ville bara tillägga att jag blev så jäkla glad över adden på facebook, satt här och kände mig ensammast i hela världen när jag såg den. De är de små sakerna som betyder.

 4. Evelina skriver:

  Hej. Tänkte bara tipsa om en bok som jag precis har börjat läsa! ”I en klass för sig : Genus, klass och sexualitet bland gymnasietjejer” är en doktorsavhandling av Fanny Ambjörnsson. Du har säkert redan läst den… Men om inte så är det ett starkt tips eftersom den tar upp hur det är att vara ung och jag tror att du skulle uppskatta den.

 5. ännaa skriver:

  snygga glasögon! var kommer dom ifrån?

 6. Tina skriver:

  Vilka härliga bilder. Jag önskar att jag skulle ha tid att vara ute varje dag, för att samla energi och allt annat man får av naturen.

 7. Elin skriver:

  Snygg Annika, snygga solglasögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s