Var går gränsen?

Idag finns ett nytt nummer av Sofis mode ute. Jag tycker att ni ska skaffa er den och läsa min krönika.

Nu ska jag jobba sönder mig i fjorton timmar. Jag hoppas att er tisdag blir lite lugnare än min.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Var går gränsen?

 1. michaela skriver:

  Det du gör är fruktansvärt viktigt, jag önskar att du fick ännu större plats i media. Men på ett sätt är plattformen ”Sofis Mode” perfekt, eftersom det når en målgrupp som behövs informeras. Fortsätt att göra det du gör, Annika. Diskussionen om den Naturliga Kvinnan tycker jag är särskilt intressant. Det känns som om Sveriges killar behöver läxas upp i vad som faktiskt är normalt.

  • Annika skriver:

   Jag håller helt med dig om att Sofis mode är en utmärkt plattform, jag är väldigt nöjd med att nå just den här målgruppen. Men jag vill självklart gärna skriva även för en bredare målgrupp, och från och med midsommarafton kommer jag att göra det! Tack igen för porträttet, fina du. Jag blev så jäkla glad.

 2. Karolina skriver:

  Jag hade last dina kronikor ifall jag hade tillgang till Sofis mode har i England. Laser din blogg i alla fall 🙂 Alltid lika bra och intressant.Hoppas att din langa dag blir bra. Du far ha flera raster ;)Halsningar fran Manchester

  • Annika skriver:

   Tack sötnos!Ja, i England blir det ju lite svårt förstås, men krönikorna kommer ju upp på nätet i sinom tid. Tack för att du läser!Många kramar från en kvav redaktion vid Globen i Stockholm…

 3. Recensügen skriver:

  Din krönika ”Det naturliga idealet är inte alls naturligt” har recenserats.http://blogg.recensugen.se

  • Annika skriver:

   Mycket trevligt. Tack!(Om någon annan vill kolla så är adressen recensugen.blogg.se och inte tvärtom.)

 4. Weirdo skriver:

  Stackars dig som har dina 14 timmar kvar…här är klockan halv 2 på natten och jag har just slutat för dagen…18 timmar idag…men vad gör man inte för en dags ledighet!!! Hoppas du får en fin dag och att du inte jobbar allt för mycket…:o) Kommer att läsa krönikan när den läggs upp på nätet!

  • Annika skriver:

   Det blir nog ännu senare än jag trodde, är så trött att allt går lååångsamt… 😦 Har inte hunnit börja med krönikan ännu. Hjälp. PUSS!

 5. Amanda skriver:

  Tänkte bara säga att jag jämnt läser dina krönikor på aftonbladet! Och jag ÄLSKAR dom!! Jag avgudar folk som kan skriva sådär bra. Speciellt dig. Fortsätt som du gör!

 6. Recensügen skriver:

  Tack för rättelsen. Fingrarna är ibland mer flinka än skallen.Skriv ett inlägg om det, vettja. Passa på nu när du blir hyllad. Nästa gång kanske det blir en sågning. Ingen går säker, hur varmt om hjärtat de än ligger./Recensügen

 7. Sandra skriver:

  Hej Annika!Jag tycker att du är en helt fantastisk förebild som borde synas mer i media! Dina åsikter är starka och ingen kan komma och tala om för dig att du inte vet vad du pratar om! Du är också jättefin på nya bilden!

  • Annika skriver:

   Rara du, tack! Du är så fin. Om det gör dig glad kan jag berätta att det kommer gå att se och höra mig en hel del i media den närmaste tiden. På tisdag mellan tolv och ett kan du lyssna på mig i ”Brunchrapporten” i P3, den 24:e juni (en onsdag, tror jag) sommarpratar jag i P3 mellan tio och elva på förmiddagen, och varannan fredag med start på midsommarafton kommer du att kunna läsa ännu fler kolumner av mig!

 8. Emma skriver:

  Hej! En sak jag undrat över ett tag. Nåt helt banalt och väldigt oviktigt, men ändå. Varför är din bildbyline större än själva krönikan? Jag läser inte Sofis mode (sorry) men.. är allas bilder så stora? Fin bild förresten! 😀

  • Annika skriver:

   Hej Emma!Ja du, det undrar jag också. Det får du fråga redigerarna på Sofis mode om – det är, som du säkert gissat, inte jag som ritar sidorna. Och vad ”allas” bilder anbelangar så är jag den enda krönikören i Sofis mode. Det finns alltså ingen att jämföra med. Dock är jag rätt säker på att om man jämför den totala mängden text på sidan med bilden så är det mer text än bild.

 9. Helle skriver:

  Du är UNDERBAR. Dagar jag känner mig nere, att ingen bryr sig om samhället vi lever i, och i synnerhet inte unga människor behöver jag bara besöka din blogg och motsatsen är bevisad. Ok, bilderna är lite pubertala, dagens outfits är inget för mig som struntar i mode, men texten. Ja, texten. Den hittar alltid rakt in i hjärtat. Tack för att du finns! You make my day, everyday.

  • Annika skriver:

   Tack snälla du. Men jag MÅSTE ju fråga – vilka bilder? Jag har ju väldigt sällan bilder och i stort sett aldrig ”dagens outfits” (jag HAR haft det, men det var väl ett par år sedan i alla fall). Inte för att det är fel att vara pubertal, men det känns lite oroande att jag inte skulle kommit ur puberteten såhär elva-tolv år senare! Stor kram till dig.

 10. Hanna skriver:

  Du är helt fantastisk! Så fort jag har läst klart din krönika längtar jag redan efter nästa. Du är otroligt begåvad!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s