Tillbaka.

Jag skulle ha åkt utomlands över midsommar. Men lunginflammationen kom emellan och krossade alla planer, och jag accepterade att jag skulle bli tvungen att ”fira” midsommar hemma i sängen.

Så blev det inte.

I stället tillbringade jag helgen i sommarstugan, utan dator, utan telefon, utan något annat att göra än att ligga i soffan och läsa, titta på ”Oliver och gänget” på vhs och lyssna till regnet.
Det har varit så obeskrivligt fint.

Nu är jag hemma igen och ska skriva krönika till Sofis mode. Från sängen. Nej, lungorna mår inte bra än. Bättre, men långt ifrån bra.

Någon frågade hur det gått att sluta snusa. Svaret är: alldeles, alldeles utmärkt. En vecka sedan sista snusen nu, och jag har inte haft en tanke på att falla tillbaka. (Även om jag drömde i natt att jag föll för frestelsen… vaknade och var så glad att det bara var en dröm, att jag inte gett upp.)

Hoppas att ni haft en fantastisk midsommarhelg, kära ni. Jag svarar på era frågor i omgångar nu i början av veckan. Jobbet måste komma först, jobbet och tillfrisknandet. Men svaren kommer.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tillbaka.

  1. Erika skriver:

    Det låter som en alldeles utmärkt midsommar! Jag ville också åka till landet men utan bil, körkort eller skjuts blev det tyvärr omöjligt… Eller, kanske inte omöjligt men jag har inte lust att ta bussen i tre timmar och sen promenera i kanske två timmar till… Krya på dig och ta hand om dig! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s