J’adore min virtuella tärning.

Bild 2.png
Titta, vad fin den är!

Härmed följer en anledning att älska internet.

Okej. Så, jag behöver en tärning. (Jag kan inte leva utan tärningar. Det är en av mina mer pinsamma hemligheter, så jag tycker att vi lämnar bakgrunden till en annan dag. Eller så glömmer vi det.) Men… jag hittar ingen. Letar och letar. Hittar fortfarande ingen. Är så trött så trött och orkar verkligen inte riva upp hela lägenheten.

Så slår det mig.
Google.se.
Skriver in: virtual dice.
Och jajamen.

Virtual dice.

Någon har verkligen suttit och knåpat ihop en virtuell tärning. Och jag är den personen evigt tacksam.

Har ni någon otippad sajt som gör er extra tacksamma över att ha en bredbandsuppkoppling?

(Ja, jag vill att ni kommenterar. Det är väldigt obvious, jag vet. Men jag är gräsänka just nu och uuuttråååkad. Vill ha virtuellt sällskap. Och nej, jag är inte sugen på cybersex, thank you very much.)

By the way – spammailen jag får till min gmail blir verkligen mer och mer desperata.
Deras senaste taktik för att få mig att förstora min penis och köpa Viagra och bantningspiller är att förolämpa mig.
Såhär ser det ut i min spam-korg:

Bild 3.png

De tänker alltså att… om de uppmanar mig att gå ner i vikt, och sen lägger till ett catchy ”FUCK YOU”, så ska jag bli extra sugen på att plocka fram kontokortet? Klockrent. Förstår inte varför inte alla använder sig av detta geniala marknadsföringsknep.

Okej, det var allt. For now.


Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till J’adore min virtuella tärning.

 1. johanna skriver:

  världens finaste minispel hittar du på http://www.eyezmaze.comkolla in alla ”growth” spelen men speciellt growthcube. det är mer konst än något annat faktiskt. puss!

  • Annika skriver:

   Men åååååh! Nu är jag ju helt nerkärad i de små människorna i growcube. Kärlek kärlek kärlek. Nu kommer jag sitta och titta på dem hela natten medan de arbetar med sin kub!PUSS!

 2. Hanna skriver:

  Åh, inte så speciellt otippat kanske, men det skulle nog vara min RSS-läsare. (Vilken sitter ihop med mitt blogger-konto, jag använder alltså Google Reader.) Jag förstår inte hur jag kunde klara mig innan!

 3. Talagnes skriver:

  Den sajt jag är beroende av är rätt hemsk.. Jag skulle nog inte överleva utan Flashback – den har allt! Underground info om det mesta. Du kan läsa läskiga historier om spöken och gräva i gamla kriminalfall. En annan sak man kan läsa där är om alla utbildningar och så kan man kartlägga i princip alla extremiströrelser i Sverige med hjälp av den och nordisk.nu.www.flashback.info var det alltså

 4. Anna Bo skriver:

  Ååååh, Grow-serien var ju helt underbart söt!

 5. Weirdo skriver:

  Det finns en blogg som heter ”post a secret” som är rätt bra Det är ingen cyber sex sajt folk skickar in sina hemligheter på vykort anonymt…men inte lika rolig som tärningar. Jag tar alla mina stora livsbeslut med hjälp av tärningar…

 6. Weirdo skriver:

  Det finns en blogg som heter ”post a secret” som är rätt bra Det är ingen cyber sex sajt folk skickar in sina hemligheter på vykort anonymt…men inte lika rolig som tärningar. Jag tar alla mina stora livsbeslut med hjälp av tärningar…

 7. Alex skriver:

  Ingenting roligare än sidor där man kan titta på TV-program, och ordlistor så att jag kan kolla stavning och uttal av svåra ord. Så roligt är mitt liv, tyvärr.

 8. Nona skriver:

  Åj, jag älskar också tärningar! Alltså, jag köper dem bara för att de är fina. Läs Tärningsspelaren av Luke Rhineheart, den är häpnadsväckande.

  • Annika skriver:

   Jag önskar att jag aldrig läst Tärningsspelaren. Det är naturligtvis den bokens fel att jag inte kunnat göra någonting på sju år utan att först slå tärning.

 9. Nona skriver:

  Haha jag vet precis hur det känns…med häpnadsväckande menar jag naturligtvis skräckblandad häpnad.Kul att du mår bättre förresten 🙂

 10. Lina skriver:

  Jag har stundom varit helt besatt av kändisfunktionen på MyHeritage. Jag kan sitta i timmar och bara ladda upp bild efter bild för att se vem jag är lik i just den vinkeln. Totalt meningslöst, men riktigt kul bara därför.

 11. Ylva skriver:

  Kalender.se, vecka.nu, norstedtsord.seEnkla verktyg 🙂

 12. Maria skriver:

  Åh, kände mig på att det var träningsspelaren. Läste den när jag gick på högstadiet och tiden därefter handlade bara om tärningar och sannolikhet. Och jag fick för vana att droppa citat som;Livet är ett hav av misär fyllt av små öar av lycka.Fint.

 13. Linda skriver:

  http://www.fmylife.com, helt underbar när man har en dålig dag o behöver se att det finns folk som har det lite värre 😉

 14. Jenny skriver:

  Har jag tråkigt brukar jag gå in på http://www.365saker.se/ och kolla. Dom lägger varje dag upp något som man kan göra. Allt från bookcrossing till origamvikning och bucket listor. Himla fint.Annars finns ju alltid http://postsecret.blogspot.com/ , dit folk skickar in sina hemligheter anonymt. Och tjuvlyssnat.se samt tjuvtittat.se. Annars så spenderar jag galet mycket tid på imdb.com där man kan kolla alla serier/filmer/skådespelare som finns nästan. Och som någon ovan skrev, myhertages kändisfunktion är helt meningslös men hysteriskt rolig. Jag blir ofta lik killen från Narna, och det är ju inte lika kul kanske ..

 15. Jenny skriver:

  Naria* menade jag ju såklart.

 16. Jenny skriver:

  Men NARNIA*. Åh, mina fingrar vill inte skriva rätt. Sådär ja, tredje gången gillt.

 17. Christoffer skriver:

  tyda.se, hjälper till med dom internationella relationerna när gymnasiekunskaperna har hamnat i alzheimerdelen av hjärnan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s