Gnällgnällgnäll.

Idag missade jag min Riskettan-utbildning. Jättejättejättesjuk. Försöker se på Gossip Girl men kan inte koncentrera mig. Svettas sängkläderna dyblöta och kan inte dra ett andetag utan att hosta. Oroar mig för att inte klara av att jobba i helgen.

Usch, vad negativt det låter. ”Inteinteinte”. Det finns ju uppsidor också. Som att jag slapp sitta i en stekhet buss i en och en halv timme idag. Som att fåglarna kvittrar så högt utanför fönstret att jag knappt hör vad Serena och Blair säger. Som att min älskling, som inte missade Riskettan, snart kliver av den stekheta bussen och kommer hem och pussar mig på örat. Som att livet är ganska gött, ändå. Trots dunderförkylning.

(Fast jag måste erkänna att det just nu mest känns som att allt suuuger.)

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gnällgnällgnäll.

  1. Jenny skriver:

    Jag är också sjuuuk. Solen steker och jag vill bara ut och ligga på en gräsmatta eller en stenstrand (vi har inte sand här i Brighton) med en glass eller en fantastisk cupcake och fint sällskap. Ja, jag gnäller. Visst saker är fint också. Examen från universitetet om 2 veckor, woo. Men för det behövs två uppsatser först…Nu har jag slutat gnälla. Ska laga en fin middag istället.Hoppas du mår bättre snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s