Skriv på.

Bild 6.png

VeckoRevyn samlar namn mot de livsfarliga idealen i modebranschen.

Det är inte mycket att orda om: IN OCH SKRIV PÅ.

Ta ställning.

Tack, VeckoRevyn.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Skriv på.

 1. Baby Melody skriver:

  Viktig sak!! Jag skrev på.:)

 2. Dave skriver:

  Robert Mugabe har startat insamling mot korrupta ledare. Även Kim Jong Il behöver DIN hjälp för att upprätthålla demokratin!

 3. E skriver:

  Nja, det hela känns en aning skenheligt. veckorevyn hade statuerat bättre exempel om de slutat använda sig av modeller med osunda skönhetsideal och verkligen visat att de brydde sig istället för att låtsas-bry-sig, som de gör nu.

  • Annika skriver:

   Jag läser inte VeckoRevyn och tog för givet att de också lever som de lär. Om det är så att de fått nytt blod på redaktionen som vill driva de här enormt viktiga frågorna, och i så fall – får vi verkligen hoppas! – även ser till att tidningen föregår med gott exempel, är jag definitivt beredd att förlåta ”gamla synder” och applådera dessa nya initiativ.

 4. Saralito skriver:

  Jag har skrivit på, men samtidigt håller jag med E lite. Veckorevyn borde verkligen anstränga sig för att föregå med gott exempel i den här frågan.

  • Annika skriver:

   Och det gör de inte? Dåligt i så fall, men det betyder inte att en namnlista som denna inte kan göra skillnad. Därför skrev jag på.

 5. Amanda W skriver:

  fina du. speciellt viktigt när det är dags för skolbal imorgon och jag tycker att det är extra jobbigt. all kärlek, Amanda

 6. Tanja skriver:

  Jag tror inte att en namnlista kan påverka i det här fallet, tyvärr. Idealen sitter för hårt bland modeskaparna. Veckorevyn är dessutom precis som de flesta andra tjejtidningar; ”Du duger som du är” på ena sidan och ”så blir du snyggast på festen” eller ”så går du ned 5 kilo på 2 dagar” eller ”så fångar du drömkillen” på de andra. Precis som att man aldrig duger utan små förändringar hela tiden. Sånt jävla hyckleri. Så tyvärr, de ”låtsas-bryr” sig antagligen, bara för att verka PK.

 7. Sara skriver:

  Tror precis som många andra att det mest är ett spel för gallerierna, eller vad man säger. Tidningen innehåller ju fortfarande massa skit, precis som Tanja skriver. De vill bara verka som att de faktiskt bryr sig, men det gör de inte. Läsa Magasin Vera istället! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s