Äsch då.

Försökt skriva krönika hela dagen men det är alldeles tomt i huvudet.

Två av mina Harry Potter-böcker är borta. Nummer fyra och sex, goblet of fire och half-blood prince. Letar överallt, i alla ouppackade kartonger gömda i garderober, men de finns ingenstans. Så nu måste jag köpa nya. Det gör förstås inte så mycket – går på två hundra kronor på Adlibris – men det betyder ju att jag måste vänta. Jag vill inte vänta. Jag vill läsa! När jag är inne i HP-världen kan jag liksom inte bara kliva ut och läsa någonting annat. Jag måste läsa från början till slut. Snälla Adlibris, skicka dem snaaart.

Krönikan vill inte bli skriven. Varenda liten mening blir dålig. Lika bra att gå ner i köket och laga fläskpannkaka så länge, låta texten ligga till sig. (Som om det skulle hjälpa. Well, hoppet är det sista som lämnar människan, och så vidare.)

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Äsch då.

  1. Navigaren skriver:

    Hjälp vad irriterande, jag kan vara lika fast när jag läser Jan Guillous arbetsmemoarer för vilken gång i ordningen, eller när jag fastnar för en bra artist vid fel tillfälle. Hoppas att krönikan blir skriven och att du överlever fotbolls-VM(läste din sambos krönika)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s