Om getingjävlar och Ioana.

-3.png

-4.png

Såhär ser mina bidrag till veckans nummer av Sofis mode ut.

Krönikan handlar om… varför det inte är så jäkla härligt att vara utomhus, trots att man bor på världens kanske vackraste plats (som råkar ha fantastiskt väder i stort sett varje dag, ta i trä).

Och stilportättet handlar om Ioana. Jag känner att texterna är så korta att det är svårt att verkligen berätta någonting, men det här är verkligen en helt fantastisk tjej. Hon kommer garanterat att dyka upp här igen.

(Det bästa med de här små texterna om bloggare världen över är helt klart att få lära känna så otroligt fina människor. De flesta intervjuar jag förstås bara och sedan är det klart, men vissa… är det som att jag liksom omedvetet gått och väntat på att få lära känna. Man börjar prata och så flyter allt på och man vill inte sluta. Och det bästa är ju att man inte behöver det. Sluta, alltså. Man kan bara fortsätta. Ioana är en sådan.)

Nu ska jag och bilen till Eskilstuna. Kram!

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Om getingjävlar och Ioana.

  1. Navigaren skriver:

    Har du provat sådana man eldar för att skrämma bort insekterna?Det är ju himla förargligt, och visst är minnet selektivt, men ofta måste man nog göra så för att stå ut, och för att bevara sina relationer, till folk som platser.

  2. Petertoo999 skriver:

    Getingar är inte roliga, min dotter blev stungen i helgen av en jordgeting, sen i går så blev hennes kompis stungen av 3 st, på hennes nya sommarjobb..Man ska se till att man alltid har allergitabletter hemma, det lindrar både mot getingar och mygg. När jag har mycket getingar på tomten, då fyller jag en flaska med saft, sen så ställer jag den en bit bort..Då håller getingarna sig där, och när de dricker av saften så kommer de inte ut sen, de drunknar..Eller så hänger du upp flaskan i ett träd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s