Ytligt värre.

Just nu intervjuar jag en av de vackraste tjejer jag någonsin sett. (Ja, via mail, då. Annars hade det varit väldigt otrevligt att sitta och blogga samtidigt.)

Alltså… det är verkligen inte ofta jag önskar att jag fick byta utseende med någon. En gång i tiden ägnade jag typ tre timmar om dagen effektiv tid åt att önska just det, men det växte bort i takt med att jag insåg att det var okej att äta mat och att ingen vettig människa föraktade mig för att jag inte vägde fyrtiotvå kilo. Nu är jag nästan alltid antingen nöjd och glad eller trivsamt obrydd. Men den här tjejen… jag skulle inte tacka nej till att få se ut som hon. I en vecka eller så. Okej, ett år, då. Det vore lagom.

Jag vet att det är fånigt att skriva såhär och sen inte visa bild, men jag var bara tvungen! Kan dock säga såhär: hon ser ut som en blandning mellan Françoise Hardy, valfri supermodell och en vanlig glad tjej. Ska man vara ytlig, och det är man ju ibland, så är det en ruskigt fin kombo.

—————————————————————————————————-


Bild 8.png

Jag visade upp den unga damen i fråga för min redaktör, som uppenbarligen håller med mig. Skönt. Nu känner jag mig mindre som ett freak. Hon är helt enkelt överjordiskt vacker.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ytligt värre.

 1. elisabeth skriver:

  haha, du får lägga upp en bild så att vi också får se 😉 men apropå vackra människor så såg jag dig på lookbook precis! tyckte det var fint och tänkte mest säga det. och så undrar jag varför du inte lägger upp sådana bilder här på bloggen också? jaja, ha det fint!

  • Annika skriver:

   Ni ska få se henne om ett par veckor när stilporträttet kommer i tidningen, känns tråkigt att lägga upp bilder långt innan artikeln kommer ut!Jag lägger väl upp fina bilder ibland? 🙂 Det är mest så att jag vill att bloggen ska vara mer ett ställe för samtal och tankar och mindre av en plats för ”kolla här, tycker ni att jag är snygg?”. Det är jättekul att ta tjusiga bilder, men den här bloggen handlar liksom inte om det just nu. Det blir så mycket fokus på yta, jag känner mig inte helt bekväm med det.

 2. Johanna skriver:

  Att bero på yta – vad är det för läppstift som du bär i veckans krönika? Det ser ut att vara den perfekta röda nyansen.

 3. Tanja skriver:

  Undrar samma sak som Johanna. Men… har du blekta tänder…? (anledningen till att jag frågar är att mina tänder ser ut att sitta på någon som kedjerökt i 40 år när jag har rött läppstift… men eftersom liknande nyanser sett fantastiska ut på dig på andra bilder så kanske samma nyans skulle se …ja… ”skapligt ut” på mig 😛

 4. lina skriver:

  du är också fantastiskt vacker annika. såg dig i eskilstuna igår och du strålade verkligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s