Kvällspromenad.

-6.jpg

Efter att ha legat i soffan framför teven hela dagen med magont tog jag mig till slut ut ur huset. På med gympadojor och träningskläder och gav mig ut på min vanliga runda.

-9.jpg

Det var dimmigt och väldigt vackert, men dimman ville inte riktigt fastna på bild.

-8.jpg

Alla de små grodorna på vägen var också väldigt motvilliga till att fotograferas. De ville bara hoppa omkring och bli suddiga.

-7.jpg

När jag kom fram till hästarna var det dags att vända. Jag kliade och klappade och luktade på dem en stund, sedan började jag gå tillbaka hemåt. Efter tio meter trampade jag snett i en grop i grusvägen. Vrickade foten. Med fyrtiofem minuters snabb promenad kvar. Nu vet jag att det tar ungefär en halvtimme längre om man istället haltar hem.

-5.jpg

Men! Nu är jag hemma. Och mitt hår som var så stiligt plattångat tidigare idag har fått tillbaka sina vanliga lockar. ”Så går det”, misstänker jag att det försöker säga. ”Så går det när man försöker göra sig till!” Jaaajaaaaaa.

Det är alldeles kolsvart utanför fönstret. Ronnie är nere i kontoret, han ska komma hem lagom till ”Lite sällskap”, jag har lovat att försöka laga något med kantareller. Har en känsla av att det blir… kantarellmackor. På det Godaste Brödet, som jag bakade igen i lördags kväll.

Men jag har fortfarande ont i magen. Det är mycket värre än min onda fot. Så himla konstigt, det dök upp från ingenstans efter att jag ätit plättar till lunch – jag äter ju plättlunch hur ofta som helst, förstår inte alls varför jag fick ont just idag.

Nu ska jag skriva en artikel om en väldigt cool tjej. Hörs!

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Kvällspromenad.

 1. Katta Kvack skriver:

  Men åh, jävla gropar i vägen. Hoppas foten och magen blir bättre å det allra snaraste.

 2. Gröna Anna skriver:

  Älskar att läsa de här inläggen – mer text, mer Annika. 🙂 Hoppas att du kryar på dig snart!

 3. Sanna skriver:

  Du kanske råkade äta getingbajs? För det tror jag att jag gjorde. Det bodde en geting i min syltburk. Jag råkade bre ut honom på pannkakan. Och House säger att allt som lever bajsar så nu är jag övertygad om att det är vad han gjort i min syltburk. Den lille jäveln. Jag rullade in honom i pannkakan mafia style och gick lös med en gaffel. Om han inte visste att han levde visste han säkert när han var död.

 4. Karolin skriver:

  Åh. Jag vill bara flytta ut på landet. Kan till och med kunna tänka mig att vricka en fot på kuppen.

 5. Sannabell skriver:

  Jag vågar knappt gå när det är sådana där grodor på vägarna. Är ju uppvuxen i Norrland och där har vi ju inte grodor eller äckliga sniglar överallt (som du ju vet Annika). Men i somras bodde jag i Stockholm ett tag och det gick ju knappt gå på kvällspromenad utan att begå mord, särskilt när det var mörkt. Jag som knappt kan slå ihjäl blomflugor… Hur överlever man själv? Hjärtat blödde ju? Blir man härdad?

 6. Linnea skriver:

  Drömde om dig och din blogg inatt! Men det va ganska rörigt för massa saker hände samtidigt (ungefär som livet i stort just nu :P). Blev riktigt sugen på en morgon promenad i trädgården nu… Hoppas att du mår bättre idag!

 7. Linda skriver:

  Laktosallergi är jag rädd (magonten asså). Gå å testa!

 8. Petertoo999 skriver:

  Oj! En Kråda! Nu kommer Aftonbladets 10 000 kr fråga till partiledarna på svengelska: Hallo, mr Reinfeldt! If you were singel one a öde ö for one week, and ju have to spend it whit a partikamrat…Which kackerlacka would you bring whit you?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s