Finklädd #4.

monki3.jpg

monki2.jpg

monki1.jpg

Jag vet inte riktigt om de här bilderna passar in i min nya ”finklädd”-kategori. Så särskilt fiiinklädd var jag ju inte idag. Nu på kvällen var jag på cellokonsert, då var jag betydligt stiligare, men det var alldeles för mörkt ute för att fotografera. Så vi får ta det som bjuds. Och, okej då – för att vara jag så är jag faktiskt rättså finklädd på bilderna. Här ute blir det att jag växlar mellan morgonrock, mjukisbrallor och finare kläder, och de finare kläderna står kanske för fem procent av tiden.

Det är ganska ballt att vi bor två hus ifrån en konsertlokal. Det är ingenting man skulle gissa om man körde igenom Stjärnhov, att världsberömda klassiska musiker kommer hit och spelar. (Åtminstone påstås det att de är världsberömda. Vad vet jag. Jag sitter och väntar på att Idol-reprisen ska börja.)

Allt jag har på mig är från Monkibutiken i Eskilstuna, utom kängorna som är från Din Sko.

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Finklädd #4.

  1. Isa skriver:

    Åh, du är ju så himla söt!!!! Tycker att det är fint att du börjat blogga lite mer igen. Att du ”vågar vara”. Känner igen mig så mycket i det där du skrev om att man är så rädd vad folk ska tänka om en när man bloggar. Efter varje inlägg jag skriver får jag lite ångest ( och då har jag ändå inte ens 100 läsare om dan) samtidigt som jag blir ledsen över det eftersom jag älskar att blogga. Det förtar liksom lusten lite. Men jag försöker oxå att tänka bort ångesten och få tillbaka skrivlusten… Hur som helst så tycker jag att du är en fantastisk förebild på alla vis. Så himla fin och bra och klok!

  2. Sofia H skriver:

    Dina tänder alltså!! De är galet fina 😀 Du är galet fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s