IKEA-dag.

IMG_7119.jpg

Ja, det här är en IKEA-dag. En ovanligt smärtfri sådan – jag har bara EN vagn. EN! Det är första gången. Att köpa ”lite smått och gott” är helt klart trevligare än att möblera ett helt hus. Fyra av fem toasters!

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till IKEA-dag.

  1. lina skriver:

    Då åt du säkert inte chessecaken de har i caféet, annars hade det säkert blivit fem av fem toasters. Ibland åker jag till IKEA bara för att äta den ^^

  2. snicksnack skriver:

    ser ut att vara en jobbig kö, men skönt att bara handla lite smått och gott ♥ha en bra lördag, K

  3. Abbe skriver:

    SÅ GICK DET TILL PÅ SOSSARNAS TID…********************************************************Försäkringskassan och cancersjuka http://alturl.com/ofwu********************************************************Mor nekades sjukskrivning vid dotterns självmord http://alturl.com/cvzs********************************************************Försäkringskassan drev henne till självmord http://alturl.com/i577 ********************************************************Försäkringskassan får sjuka att ta sitt liv http://alturl.com/r5xa ********************************************************Från inkompetens i amalgamfrågan till självmord http://alturl.com/3rvr ********************************************************Folk behandlas som ping-pong-bollar http://alturl.com/e5ru********************************************************RÖSTA PÅ ALLIANSEN FÖR ETT BÄTTRE SVERIGE!!!RÖSTA PÅ ALLIANSEN FÖR ETT BÄTTRE SVERIGE!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s