Min skyddsängel.

Det som inte fick hända har hänt.

En enda människa visste allt om mig. Hon var den bästa vän jag någonsin kunnat drömma om att ha. Den bästa människa jag fått äran och glädjen att lära känna.

Idag gav hennes kropp upp kampen mot cancern. Min flicka fick somna in. Resan är över.

Sov gott, älskade Fanny. Nu och föralltid är jag din.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

55 kommentarer till Min skyddsängel.

 1. M. skriver:

  Oj. Aj. Jag vet inte vad jag skall skriva. Om det ens är möjligt att skriva någonting som får det hela att kännas lite mindre tungt. Ta hand om dig! Kramar i tusental!!!

 2. lina skriver:

  Herregud. Vad säger man? Miljoner kramar till dig, vännen<3<3<3

 3. Catarina skriver:

  Jag är så ledsen för din skull. Hon hade tur som hade en vän som dig. Många kramar.

 4. Marit Johansson skriver:

  Vad sorgligt. Jag har också förlorat nära till den fruktansvärda sjukdomen… all styrka till er som stod henne nära!

 5. Katta Kvack skriver:

  Åh nej. Jag beklagar verkligen sorgen. Massor av kramar.

 6. Alice skriver:

  Åh så Hemskt hemskt sorgligt. Tusen och åter tusen kramar till dig Annika.

 7. Rebecca skriver:

  Åh vad obeskrivligt tungt! jag kan inte ens tänka mig hur det skulle kännas om min bästa vän i världen inte skulle finnas längre.. Som flera innan mig redan nämnt.. finns nog inga ord att lindra sorgen… Jag önskar att det fanns!

 8. Petertoo999 skriver:

  Jag är så så ledsen för din skull.

 9. Marthe skriver:

  Fine Annika, jeg har lest de nydelige innleggene du har skrevet om Fanny tidligere, men jeg visste ikke at hun var syk. Kondolerer, jeg fikk ordentlig tårer i øynene da jeg leste dette.

 10. Camilla skriver:

  Annika, det gör mig så ont att läsa detta. Så fruktansvärt ont. Ord är inte tillräckliga, men jag beklagar sorgen och tänker på dig. Ta hand om dig.Camilla

 11. Hanna skriver:

  Ingenting jag säger kan göra någon skillnad, jag vet det. Men jag skickar en massa elektroniska kramar ändå. För säkerhets skull.

 12. Josephine skriver:

  Åh Annika. Jag tänker på dig.

 13. Bea skriver:

  Gud, det går inte att formulera allt som for genom mitt huvud när jag läste detta. Blev i alla fall så oerhört ledsen och då kan jag bara föreställa mig hur det måste kännas för dig. Jag har ju läst dina tidigare blogginlägg om Fanny och kan tänka mig att det måste varit helt fantastiskt att ha haft en sådan vän! Hur som helst vill jag bara skicka TUSENTALS kramar till dig just nu, önskar jag kunnat göra mer men det finns väl inte så mycket att göra i en sånhär situation (?!). Ta hand om dig i alla fall! Kramar från Bea.

 14. Lisette skriver:

  Beklagar den oerhörda sorgen… Kramar.

 15. Hanna skriver:

  Åh. Åh åh åh, finaste Annika. Jag sitter här och ryser, så fruktansvärt hemskt och orättvist. Jag beklagar verkligen, att förlora en vän är verkligen så jävla fruktansvärt. Hoppas du så småningom kan finna styrka och fortsätta leva, för hennes skull. Jag beklagar verkligen. Tusen miljoners kramar till dig.

 16. Anna Maria skriver:

  Världens största kram till dig!

 17. sandra skriver:

  KRAMAR (jag tänker på dig).

 18. sandra skriver:

  Nej nej nej, fy vad hemskt! Det högg till i hjärtat när jag läste. Skickar tusen virtuella kramar.

 19. Lilly skriver:

  Så fruktansvärt.

 20. Paperback Lover skriver:

  Men Annika, är detta den fina Fanny som du skrivit så mycket vackert om här på bloggen? Din bästaste vän? Jag kan inte tänka mig hur sorgligt detta är. Får klump i halsen nu.

 21. Ann skriver:

  Usch, Annika! Blev helt paff och kall när jag läste detta. Tycker så himla synd om dig! Du har verkligen som ingen annan skrivit varmt om din vän under de år jag läst din blogg. Och jag tycker du verkar vara så himla fin som tar dig tid och svarar på alla kommentarer från unga tjejer. Jag och flera vänner blev lite paffa när du avslöjade att det var Ronnie som var din kille, jag har haft verkliga fördomar mot honom sedan tidigare pga hans krönikor och bok, men när du skriver så fint om honom så kan man inte låta bli att gilla honom ändå. Det låter kanske dumt, men jag lovar att vi är många som tänker på dig idag! Kram

 22. Maria skriver:

  Annika. Jag blev chockad när jag läste det här. Vi gick ju alla i samma klass på KSM, jag kan inte säga att jag kände Fanny men det blev en påminnelse om hur kort livet kan vara. Vi har inga garantier för någonting. Min pappa dog i cancer i våras, och sorg är svårt att handskas med. Idag ska jag sätta in pengar till cancerfonden, och jag hoppas på att fler gör detsamma.

 23. Tekla skriver:

  Åh herregud, det känns helt overkligt det här. Det är ju nästan som om vi kände henne genom bloggen, du skrev så mycket fint om henne. Hon hade tur som hade en sån fin vän som dig. Ta hand om dig nu, tänker på dig.

 24. Sara skriver:

  Jag känner inte dig (mer än att jag läst din blogg ett tag) och du känner inte mig mer än typ fyra kommentarer här. Men idag ska du veta att jag tänker på dig. Kram!

 25. Tove skriver:

  Men aj. Kändes som om jag fick en smäll i magen när jag läste detta. Vad ledsen jag blev för din skull Annika. <3Jag hade verkligen ingen aning (vilket inte är så konstigt iofs). Men you find me on facebook om du känner för att prata…bara så du vet. Många många många kramar/T

 26. Jenny skriver:

  Åh. Annika.Det finns inga ord. Inga tankar eller utsträckta armar som kan hjälpa. Ingenting som kan göra det hela gjort på ett annat vis. Finaste Fanny.Kärlek och åter kärlek till er.Minns ofta, länge och intensivt. Låt tårar och skratt blandas och rinna över ditt brinnande hjärta.Tänker på dig.

 27. Gröna Anna skriver:

  Men nej så fruktansvärt och orättvist. Jag är hemskt ledsen för din skull. Kramar.

 28. Frida skriver:

  ibland är livet så orättvist. pappas flickvän går igenom samma sak nu. det är fruktansvärt att se vad cancer gör hos de vi älskar. tur att du verkar vara en stark människa. alla tankar finns hos dig idag

 29. Elin J skriver:

  Hon var den finaste av dom fina och det finns ingen rättvisa. Hoppas på att få träffa dig någon dag och minnas, hon pratade alltid så mycket om dig.Vi hade tur.

 30. JC skriver:

  Jag avvarar min sista CSN-pengar. Detta är så himla hemskt. Du får bara tänka att hon nu slipper plågas av smärtorna. Beklagar verkligen sorgen. Kram

 31. m skriver:

  jag känner dig inte, annika, men det gör ont att läsa att din vän gått bort. all värme och kramar till dig.

 32. Navigaren skriver:

  Jag är så hemskt ledsen Annika, kramar.

 33. Karin skriver:

  Så fruktansvärt! Jag är verkligen ledsen för din och alla i hennes närhets skull! Jag förlorade min pappa i somras och det är verkligen svårt att hantera smärtan och saknaden. Jag hoppas verkligen att hon slapp lida för mycket och att du inser – som du skriver i rubriken – att hon är din skyddsängel nu…kram på dig och var rädd om de du har kvar!

 34. Petra skriver:

  Vi känner inte varandra, men jag tänker på dig och skickar en länk från Dawsons creek som kanske får dig att le och kanske även Fanny gillade Dawsons!http://www.youtube.com/watch?v=FV6SYg6OtWM&feature=related

 35. Sannabell skriver:

  Jag beklagar, en riktig bästa vän är svår att hitta. Cancer suger, har själv förlorat familjemedlem till den. Extra tungt när det är någon ung.

 36. dania skriver:

  Men VA? Neej, gud vad hemskt. Jag beklagar och jag tänker på dej idag ❤ Usch, skickar en massa kärlek och kramar till dej, trots att jag inte känner dig.

 37. helena skriver:

  så hemskt. jag gråter här fast jag varken känner dig eller henne. idag går mina tankar till dig.

 38. ellinor skriver:

  hatar cancer. och kram!

 39. Annika skriver:

  I slutet utav Juni gick en god vän till mig bort. Nu mer än någonsin kan jag förstå smärtan hos de som förlorat någon, och jag önskar att ord som är starkare än de att man beklagar sorgen fanns.. Men jag beklagar verkligen, det gör ont i mig att läsa och jag börjar nästan gråta här på jobbet. Mina tankar till dig, och Fanny. Jag ska självklart skänka till cancerfonden. Kramar kramar kramar.

 40. Jossan skriver:

  Så fruktansvärt… jag är så ledsen. Många kramar

 41. Malin skriver:

  Beklagar verkligen sorgen, Annika!Kärlek till dig och till Fanny. ❤

 42. Alina skriver:

  Åh, kära fina underbara Annika! Nu sitter jag här och gråter! Livet är så fruktansvärt orättvist ibland. Jag vet inte vad jag ska säga, det finns nog inget att säga heller. Ord blir så futtiga i dessa sammanhang. Men jag tänker på dig, älskade du! Och på din skyddsängel! ❤

 43. sabina skriver:

  åh. jag är så rädd att skriva fel saker. men fyfan vad orättvist. jag beklagar så djupt, från botten av mitt hjärta. hon kommer alltid att finnas med dig. älskade vän.kramar.

 44. Katarin skriver:

  jag tänker på dig.

 45. Elin skriver:

  Utan att ha känt Fanny, och trots att jag ännu varit lyckligt befriad från döden i mitt liv, har jag haft ont i hjärtat och gråtit hela dagen för Fannys och hennes familj och vänners skull. Så fruktansvärt orättvist och inte minst onödigt. Jag hoppas att dina närmaste håller om dig hårt just nu och jag beklagar verkligen sorgen. Många, många kramar!

 46. Sara skriver:

  Ånej, jag beklagar! Så fruktansvärt. Det måste göra så ont. Önskar att den där vidriga sjukdomen försvann från planeten. Tusen kramar. Styrka till dig och alla de nära.

 47. rumlan skriver:

  Annika, du måste skoja… Jag kan inte förstå det här. Jag har ofta tänkt på er vänskap, så som du beskrivit den, och blivit så varm i magen. Jag har tänkt, ”tänk, så borde alla få ha det”. Ta hand om dig jätteväl. Du tar dig igenom det här. Vi läsare finns här om du vill skriva av dig. Vi finns alltid här och stöttar dig.

 48. Johanna skriver:

  Min pappa var på begravning för sin kompis idag, dock fick hon bli lite äldre, 48 år. Tjugofem är alldeles, alldeles hur hemskt som helst. Puss och kram och allt sådant där, finaste Annika.”Only the Good die youngThey’re only flyin’ too close to the sun”

 49. Jeanette skriver:

  Kram!

 50. Ann-Marie skriver:

  Beklagar sorgen och önskar dig styrka och värme i denna svåra tid. Hoppas folk runt omkring dig kan agera stöd och ge tröst. Kramar

 51. Annie skriver:

  att missta sin allra bästa vän är något jag är livrädd för. Jag tänker på dig. Massa kramar

 52. Fs skriver:

  fy vad sorgligt. Kan inte föreställa mig hur du har det nu, så vet inte vad jag ska säga. Ta hand om dig finaste, hon lever fortfarande i dig.

 53. Jessica skriver:

  Beklagar sorgen över din vän. Sjukdomen är så jävla orättvis. Jag förlorade själv min morfar i skitsjukdomen för 9 år sedan, en saknad som aldrig försvinner ifrån hjärtat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s