Så vackert.

utsikten.jpg

(Ni kanske är trötta på min utsikt vid det här laget. Tro mig – det är inte jag.)

Jag packar för fullt. Tvättar, fixar alla last-minute-grejer jag borde varit klar med för länge sedan, skriver nästa bloggporträtt och önskar att jag fått tillbringa hela dagen utomhus i stället. Det här måste varit årets vackraste dag. (Fast så känner jag ofta här ute, jag antar att det är ett tecken på att jag trivs.) 

Och tidigt, tidigt imorgon åker jag till Los Angeles.

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Så vackert.

 1. rumlan skriver:

  Ha en jätte, jättefin resa ❤ !

 2. Kajsa skriver:

  vem kan någonsin bli trött på en sådan vacker utsikt, även om det bara är på bild? jag som stadstjej, uppskattar den verkligen! hoppas att din resa och luftombytet gör det lite lättare att andas bort lite av smärtan.

 3. Lisa skriver:

  Det är verkligen sjukt vackert! Vill också ha utsikt över vatten. Just nu får jag nöja mig med att ha 2 minuter till älven. Åh, LA! Jag är ju ett stort Usafan, du anar inte hur avundsjuk jag är på dina dubbla medborgarskap 🙂 Kram

 4. Alina skriver:

  Åh, så vackert! Ha nu en fantastisk resa kära du! Och kramas mycket, mycket med din syster. Jag tror du hjälper henne bara genom att vara där. ❤

 5. Navigaren skriver:

  En sådan utsikt är svår att tröttna på, hoppas att du aldrig gör det. Kram

 6. Maggan skriver:

  Du kommer aldrig att tröttna på utsikten, och förmodligen inte läsarna heller <3Det bästa med att bo en bra bit från ekvatorn är att årstiderna, vädret och solens läge gör att landskapet ständigt förändras. Framförallt om det innefattar vatten, som ju speglar himlen och reflekterar solstrålarna. Din utsikt är alltså inte bara spektakulärt vacker, utan också vacker på nya sätt hela tiden.

 7. Ninna skriver:

  Fantastisk udsigt!!! <3Jeg er netop kommet hjem fra L.A. sidste søndag. Ønsker dig en fantastisk tur 🙂 Husk at titte forbi Amoeba Music på Sunset, hvis du får tiden. Fantastisk musik-forretning til billige priser – altid godt med musik i disse kolde tider! :)Kærlige hilsner fra Danmark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s