Faran avblåst.

GREAT NEWS! Min hjärna fungerar fortfarande! Efter att ha stirrat in i ett tomt Worddokument i två dagar är min Sofis mode-krönika plötsligt skriven och klar. Det innebär att två av veckans tre texter är färdiga, I’m still on track och kommer förhoppningsvis inte att behöva börja sälja webcamsex för att betala räkningarna den här månaden heller.

(Man kanske inte tjänar så mycket på webcamsex nu när det finns så mycket gratis porr på nätet? Jag känner att jag har lite dålig koll. Skönt att jag slipper ta reda på det.)

Ett annat alternativ hade förstås varit att lägga till ”snöskottning” i min enskilda firmas verksamhetsbeskrivning. Jag gör ju ändå inte särskilt mycket annat än att skotta snö. Skulle väl lika gärna kunna skotta andras tomter också.

Men! Som sagt. Falskt alarm. Jag är på banan och nu ska jag klä på mig riktiga kläder för att fira. (Idag skottade jag snö i blommiga pyjamasbyxor. Vi snöskottaramatörer har inte så strikt dresscode.)

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Faran avblåst.

 1. Lisa skriver:

  Good for you! 🙂 Kram

 2. Torsten skriver:

  Haha det kommer du aldrig behöva ;)Har du alltid haft en fallenhet för att skriva eller är det något man kan öva upp?MVH,T

 3. Nattyxne skriver:

  Vad roligt att få läsa ett så positivt inlägg från dig, jag sitter här och blir alldeles glad för din skull. Hejar på dig! 🙂

 4. Navigaren skriver:

  När jag skottade utan mössa drog jag på mig en rejäl förkylning, om det inte är influense jag ahr burit på i flera månader? Därför ska snöskottare alltid ha strikt dresscode 😉

 5. Petertoo999 skriver:

  Jag har haft en överjordisk sexuell upplevelse i natt. När jag vaknade så var alla blomkrukor omullvälta, alla tavlor hängde snett, och jag har aldrig sett så lycklig och sliten ut på samma gång..Det här var det värsta jag varit med om! Min flickvän trodde knappt sina öron när jag berättade om natten.

 6. Petertoo999 skriver:

  Omkullvälta ska det vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s