Dagens lunch.

semla.jpg

Klart att jag åt semla idag. Man följer väl med strömmen, liksom.

Sedan åt jag en till. Tyvärr. Mådde inte très bien efteråt. Hade dock en bra ursäkt: när jag ätit upp första semlan hade jag bara druckit upp halva mjölkglaset, och jag… ja… jag ville ju inte låta resten av mjölken gå till spillo. Så jag sköljde, så att säga, ner den med en semla till. Inte mitt fel att Ica bara sålde dem i tvåpack!

OBS. Jag mådde alltså inte dåligt för att semlor innehåller många kalorier. Om ni nu trodde det. Jag mådde illa för att man mår illa om man äter två semlor till lunch. Don’t worry, jag käkade ett paket nudlar till efterrätt.

Wow… jag borde verkligen ta tag i det här med att laga mat även när jag är ensam. Synd att det ska vara så förbannat svårt.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens lunch.

  1. Märta skriver:

    åh det är så fint med semlor. efter en semla blir man så jävla ivrig och så tror man att man orkar en till, men det gör man inte, det gör man aldrig. Men den insikten sjunker aldrig in förrän efteråt. Men, jag tänker hålla fast vid att detta är världens bästa bakverk, om inte annat ett mycket mättande sådant.

  2. Linnea skriver:

    Jag åt två små minisemlor till middag igår. Fördelen med små semlor är att man kan äta två med gott samvete, och må bra efteråt. Eller det är vad jag intalar mig i alla fall. Jag är också helt värdelös på att laga mat åt mig själv när jag är ensam, så för ett par månader sen fick jag min kompis att flytta in hos mig, hon lagar mat och jag betalar hyran. En bra uppdelning tycker vi båda, och så är det alltid lika roligt när vi presenterar hennes om min fru 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s