Om jag inte svarat på era mail, FÖRLÅT! Maila igen!

Shit shit shit. Jag har tydligen ett särskilt spamfilter för min aftonbladet-mail. Adressen är kopplad till min privata gmail och teknikidiot som jag är har jag tagit för givet att alla mail som fastnar i spamfiltret i gmailen.

Men så är det alltså INTE. Nu har jag hittat aftonbladetmailens spamfilter och det visar bara de senaste 50 av många många tusen, varav nio stycken är v-i-k-t-i-g-a mail från några av er som läser bloggen. Vågar inte ens tänka på hur många andra som kan ha fastnat där genom åren! Och det värsta är att det står att man ska trycka på ”deliver” för att få de mail man vill ha till sin inkorg, men när jag gör det kommer det upp en sida som laddar och laddar och till slut står det att sidhämtningen avbröts. Så jag kommer alltså inte åt dem.

Jag blir så ledsen över det här. Särskilt eftersom jag, som många av er vet, är väldigt noga med att alltid svara så fort jag bara kan på alla era mail. Och så sitter det läsare där ute som kanske känner sig besvikna och arga över att jag aldrig svarade.

Så snälla snälla rara, vet du att du har mailat mig och att du inte fick något svar, skicka en gång till! Den här gången till min privata adress, marklund.annika@gmail.com.

(Vissa i min närhet envisas med att byta plats på namnen så att förnamnet står först – då kommer mailen till en annan Annika Marklund som inte alls är särskilt sugen på att hålla på och vidarebefordra mina mail, so don’t do that!)

 

UPPDATERING: Precis som jag var rädd för rasar det nu in mail ni skickat till mig men jag aldrig sett förut (och ett och annat som jag råkat missa att svara på). Jag är jätteglad att de äntligen kommer till rätta, men eftersom det rör sig om väldigt många mail kommer ni inte alla att få svar på en gång. Jag läser noga och svarar på ett i sänder.

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Om jag inte svarat på era mail, FÖRLÅT! Maila igen!

 1. Islin skriver:

  Fin tanke att du försöker svara på alla mail. Hoppas katten mår bra.Islin

 2. Carro skriver:

  Jag mailade dig i november 2009, men fick aldrig något svar. Det gjorde inte så mycket, jag ville nog mest bara skriva av mig. Haha, nu låter det som att jag minns exakt vilken dag jag mailade dig, det gör jag inte. Var tvungen att kolla utkorgen. Läste igenom mailet nu, hade glömt hur dåligt jag mådde den hösten. ❤

  • Annika skriver:

   Åh. Hemskt ledsen. Jag har ju ingen aning om ifall jag fick ditt mail eller inte – det är inte omöjligt att jag fick det men inte svarade. Jag var i USA hos min familj i november 2009 och var väldigt, väldigt sjuk. När jag inte hinner svara på mail blir det snabbt extremt många som ska besvaras, och då händer det att det känns helt övermäktigt och jag klarar inte av att svara på ett enda istället. Förlåt.Ledsen att höra att vi var två som mådde dåligt den hösten. 😦

 3. m skriver:

  du har alltid svarat mig och ord kan inte beskriva hur mycket det hjälpt mig. men det vet du nog redan…

 4. Navigaren skriver:

  Aj, vilken knasig tekniksituation. Varför lägger de in så mycket som man inte ens kan använda? Hoppas att du lyckas ordna allt.

  • Annika skriver:

   Jag gissar att det skulle funka utmärkt om jag hade aftonbladets mailprogram, men eftersom jag har adressen vidarekopplad så funkar inte spamfiltret som det ska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s