Om det där med oväntat besök.

Efter en helt vidrig natt full av mardrömmar och fruktansvärd mensvärk vaknade jag av att Ronnie kom upp och sa ”Annikaaa! Anna och Mattias är här!”

am2.jpg

Och det var de sannerligen. De här två, alltså. Mer spontana människor har jag aldrig träffat! Men det klär dem. Jag sa åt mensvärken att dra åt skogen och sprang ner och kramades.

am1.jpg

Det visade sig att Anna och Mattias var på roadtrip på väg till Göteborg för att se Håkan Hellström, jäklarns lyllosar, och att de passade på att titta förbi och käka lite frukost med oss.

am3.jpg

knytt1.jpg

knytt2.jpg

Och vet ni, de hade Knyttet med sig! Världens finaste lillknytt! Som ville vara precis som Biianka och därför körde på tratt-trenden. Ja’ ba’, hallå, det där är ju sååå mars 2011. Nädå, det var synd om Knyttet, för han har precis varit hos veterinären och blivit steriliserad. Vänta, förlåt, sa jag han? Hon, menar jag. När de kom till veterinären visade det sig nämligen att Knyttet inte alls är en han, utan en hon. Tur att Anna och Mattias är sådana där genusmedvetna kattägare som målat barnkammaren gul och låtit Knyttet leka med både Barbie och Action Force-figurer.

knytt3.jpg

knytt4.jpg

Man hade ju kunnat tycka att Biianka borde visat Knyttet lite medlidande, jag menar, hon vet ju själv hur jävligt det är att gå runt med tratt. Men inte då. Nej, frun i huset var inte ett dugg nöjd med att ha en annan katt på besök! Ingen gästfrihet här inte. Jag var helt seriöst lite orolig över att hon skulle gå runt och kissa i hörnen när Knyttet åkt, men det var som tur är inga problem överhuvudtaget. Phu. Vi har redan fel på avloppet, vi behöver inte kattpiss ovanpå den befintliga stanken.

aa2.jpg

aa1.jpg

prettyanna.jpg

prettyanna2.jpg

Anna har världens finaste fräknar. Och ögon. Och leende. Bara så att ni vet.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Om det där med oväntat besök.

 1. Julia skriver:

  Du skriver helt fantastiskt bra, sån begåvning. Älskar bilderna.

 2. Fredrica skriver:

  Himla fina bilder, ni verkar ha kul!

 3. Candy skriver:

  Du skriver så roligt. 🙂 Och du och Anna är jättefina, och lite lika varandra även måste jag säga!

 4. Josefine skriver:

  Fina bilder! Ni ser så himla glada ut allihop.

 5. Cha Cha skriver:

  På näst nedersta bilden så liknar Anna din syster. Bra med kompisar som kommer ochpiggar upp en när allt känns bläääääh.

 6. Josefine skriver:

  Hej!! Jag började läsa din blogg för att jag ville läsa om Fanny, jag gick i samma gymnasieklass som henne men kände henne tyvärr inte så jättebra. Men tyckte om henne, såklart! Men nu började jag gilla din blogg och jag gillar inte ens att läsa bloggar i vanliga fall, och känner att jag måste läsa den från början. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig an uppdraget, det är ju en del att läsa! =) /Josefine

 7. Aurora skriver:

  Vad underbart du skriver som vanligt och vad härligt att dagen blev lite bättre efter en sån natt! Jag hoppas att du inte läser alla kommentarer eller att du råkar missa den ovan mig, och att han verkligen håller sitt löfte om att det är hans enda/sista kommentar på den här bloggen. Nu var det ju iofs väldigt onödigt av mig att ge ”Per” den här uppmärksamheten, men jag vill bara att du känner att det finns betydligt fler som tycker om din blogg och blir glad av att läsa det här. Och det är verkligen sjukt modigt att våga vara så personlig!

 8. Johanna skriver:

  Åh, vilka fina foton!(och jag såg också Håkan i Göteborg igår. Det var helt fantastiskt.)

 9. Navigaren skriver:

  Katter är ibland vänner och ibland ovänner, man får bara hoppas att det går bra.

 10. Fanny skriver:

  Hej!Vad fin blogg du har! Jag undrar om du vet vad det är för märke som Anna har på sina skor, för det är dom finaste sandaler som jag någonsin sett tror jag.

 11. Maria skriver:

  Du vackra människa! Jag tycker så mycket om dina texter! Välskrivna, roliga, sorgliga..ödmjuka!Jag mår bra av de energier du sprider omkring dig. Måtte du bli klar långt mycket tidigare med din bok, för jag tror den blir kanon!En vacker blomma till dig!Maria Liljegren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s