Nya Sofis mode!

sofis mode.jpeg

Skärmavbild 2011-06-15 kl. 11.53.28.jpeg

city guide prague.png

Vet ni vad? Just idag är det nypremiär för Sofis mode! Tidningen kommer numera ut varannan onsdag (istället för varje måndag), den har blivit tjockare, matigare och väldigt mycket snyggare. Mina krönikor och bloggporträtt finns förstås med precis som vanligt, med skillnaden att de alltså kommer två gånger i månaden istället för fyra. Nytt är dock att i varannat nummer kompletteras bloggporträttet med bloggarens guide till staden hon bor i – i det här numret är det Martina som delar med sig av sina bästa Prag-tips.

Krönikan handlar om att återupptäcka sådant man tyckte om innan livet plötsligt förändrades. Eller kanske om att ta små, små myrsteg tillbaka mot något slags normalitet.

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya Sofis mode!

  1. Emmy skriver:

    Hej! Prag är fantastiskt, men det var länge sedan jag var där nu. Läste din gamla krönika om mötet med en gammal plågoande härom dagen. Blev väldigt berörd och lät det bli ett inlägg om mobbning. Tack för inspirationen, du är en fantastiskt duktig skribent. Om du vill läsa mitt inlägg så hittar du det här: http://bortabrabloggen.wordpress.com/2011/06/16/mobbning-utanforskap-och-vad-som-hander-sen/KramEmmy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s