Badhelg.

bad1.jpg

bad8.jpg

bad3.jpg

anna1.jpg

bad2.jpg

beach6.jpg

bad4.jpg

anna3.jpg

bad5.jpg

beach8.jpg

bad7.jpg

bad9.jpg

bad6.jpg

Varm, klibbig, vacker, sorglig, lat, rolig och viktig sommarhelg med min kära, kära Anna.

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Badhelg.

  1. Navigaren skriver:

    Vad trevligt ni hade det!

  2. Petertoo999 skriver:

    Annika! Nu är det fredag igen…Kul att ni har trevligt. Du vet män, Annika! De där djävla aporna stör min synfält…Ser jag en liten jävla apa, så brukar jag generellt ge han en spark i arslet. Jag tycker bara om kvinnor. spelar ingen roll om de är 1 eller 100. Jag är en apjagare. ..

  3. Petertoo999 skriver:

    Nu brottas jag med ett riktigt problem, ska vi ha en kattunge till i familjen, eller inte. Det här är ingen fotbollsmatch, eller brottningsmatch…Det här är ett riktigt problem, har vi tid och ork till en söt liten famiiljemedlem till..Min katt ” Prinsen ” Skulle nog bli väldigt glad om vi fick en katt till. Min minsta dotter gör allt för och övertala mig. Jag tror faktiskt att jag veknat lite. En liten katt vill ju inte vara ensam. Hmm!

  4. På vår gata skriver:

    Det ser ut som en riktigt härlig helg!Jag läser också ”Mina drömmars stad”, men jag håller till godo med en gammal och nött bok… ;)Kram D

  5. Li skriver:

    Vad mysigt det ser ut. Och vad peppad jag blir på att läsa!

  6. Petertoo999 skriver:

    Annika! Jag tror jag har bestämt mig, det blir ingen katt till. Jag har ju 3 barn, och en katt, och en gammelmormor, som börjar och bli lite skruttig. För ett tag sedan så frågade jag och min minsta dotter var gammelmormor vill ligga när hon går bort..Gammelmormor frågade om hon fick ligga vid min bortgångna flickväns grav…Hmmm! Vad skulle jag säga då då!! KLART DU FÅR GAMMELMORMOR.. Då blev hon glad.

Lämna en kommentar