Tionde texten.

bild10.jpg

krönika10a.jpg
krönika10b.jpg

 

allakrönikor.jpg

Annonser

Om annikamarklund

Kattgalen lantis med författarambitioner.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Tionde texten.

 1. Elin skriver:

  Jag vet verkligen ingen som är klokare än du. Eller vackrare. Du är helt otrolig och en inspiration i ordets rätta bemärkelse. Tack.

 2. Malin skriver:

  Om du bara visste hur mycket det betyder för mig att få läsa dina texter. Hur mycket din blogg betyder. Hur mycket du betyder. Efter en väldigt svår höst har jag en ännu tyngre vår och det känns som om eländet aldrig kommer att ta slut. Men din blogg och dina krönikor hjälper mig mer än du någonsin kan ana. Att veta att det finns en människa där ute som förstår, som har känt som jag känner, som skulle kunna varit min bästa vän om vi bara hade lärt känna varandra, och som på sätt och vis ändå är. Ja. Du är som min hemliga bästa vän. Att jag delar dig med flera tusen andra spelar ingen som helst roll. Det enda som spelar roll är vad du betyder för mig.Jag antar att jag bara ville tacka. För allt du gör för mig.Önskar så att jag kunde ge något tillbaka.

  • Annika skriver:

   Kära fina Malin. Jag vet inte vad jag ska säga. Är så rörd så du skulle bara veta. Tack tack tack tack snälla du.Jag håller tummarna så hårt jag kan för att det alldeles snart ska bli lättare för dig. Och jag hoppas att du mailar mig om det finns något jag kan göra. Om så bara att läsa och finnas där.Tusen kramar.

 3. Anna skriver:

  Hej Annika! Vill att du ska veta att din blogg är min nya favoritblogg. Dina texter prickar rakt i hjärtat. Sluta aldrig skriva!

 4. maria skriver:

  strålande vacker bild och underbar krönika… som alltid.

 5. Niklas skriver:

  En Volvo från nittiotalet? Låter väldigt gammalt i mina öron… vad blev det för bil tillslut?Bra artikel förresten, du skriver väldigt bra.

 6. Andrea skriver:

  Jag är så glad att du lägger ut dessa, man blir så glad av att läsa dina texter på något sätt. Välskrivet och så inihelvete personligt!

 7. Joss skriver:

  Du är så vacker på den bilden! Och annars med, såklart 🙂 Jag visste inte att du har sommarpratat! Kan man lyssna på det nånstans på nätet?

 8. Swede In London skriver:

  Ar ny har pa din blogg o jag forstar inte var jag har hallt till innan detta. Oj vad du skriver bra. Jag kan inte sluta lasa. Jag borde verkligen, ska snart upp o jobba kanns det som, borde sova. Men vill bara lasa, lasa, lasa. Fin att se pa ar du med! Keep up the good work, eller nej forresten jag hatar nar folk sager sa. Du ar grym, jag lamnar det dar. Kram

 9. Swede In London skriver:

  Jag glömde förresten nämna hur otroligt stark du är. Du verkar ha gått igenom en väldig massa jobbiga saker, sjunkt djupare o djupare ner i hålet för att sedan helt av dig själv bara genom vilje styrka tagit dig upp ur det hålet borstat av dig all gyttja från botten och tagit dig vidare. Självklart inte helt kommit över det jobbiga men i alla fall valt att hantera det på ett annat sätt. Tror inte det är många som klarat att komma upp från det hålet utan proffessionell hjälp…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s